Voor een lichtopbrengst die voldoet aan uw eisen | 0229 796 512 - ma-vrij van 9:00 t/m 17:00

Hutting natuursteen

Hutting Natuursteen is opgericht in 1930 en producent van o.a. grafstenen en natuursteen producten. De productie ruimte van Hutting Natuursteen bevind zich onder een vrij laag plafond waardoor het lastig is om voldoende lichtspreiding te creëren met TL buizen die snel hun kracht verliezen. Zeker wanneer er een groot deel van de TL buizen defect raakt raakte het snel donker binnen.

Gedurende de donkere winter maanden gaf dit een probleem voor Hutting.

Door de investering in de premiumlijn LED tri proof waterdichte IP65 opbouw modules van DLP zijn de licht gebreken opgelost. De waterdichte LED tri proof modules kennen een ongekend hoge lichtopbrengst (circa 10.000 Lumen per module) en hebben een zeer brede 140 graden polycarbonaat lens wat tot zijn recht komt tot montage hoogte tot 5 meter. De A-kwaliteit LED’s die zijn gesoldeerd op een 6063 aluminium printplaat(PCB) zorgen er voor dat de levensduur ontzettend langs is en het uitvalpercentage zeer laag is. Hiermee wordt een constant hoog kwaliteit lichtbeeld gewaarborgd. Niet geheel onbelangrijk is dat de lichtopbrengst aanzienlijk is verhoogd met ruim 60% en het vermogen per lamp gereduceerd is van 176 watt per TL-armatuur naar 60 Watt per LED tri proof module.

Doordat Hutting geen vaste TL lichtlijnen / spanningsrail had hangen aan het plafond werd de investering in een compleet nieuw LED lijnverlichting systeem te kostbaar. De LED premium tri proof modules van DLP staan in serie geschakeld en kunnen hierdoor aan weerskanten worden voorzien van de voeding. DLP heeft naast de armaturen ook een groot deel van de YMVK bekabeling vervangen in een grijze slagvaste pijp. Hierdoor is het lichtplan veilig en weer klaar voor de komende jaren.

De gehele investering, inclusief installatie heeft onze klant mogen opvoeren voor de Energie-investeringsaftrek van 45%.

Kom in contact met ons

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Na het verzenden van uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Klanten beoordelen Dutch Led Projects met een 8.8