De beste manier om direct veel energie besparen.

Weet u hoeveel stroom uw verlichting eigenlijk echt verbruikt? En dat u gemakkelijk minimaal vijftig procent hierop kunt besparen? Wij kunnen u hierbij begeleiden.

  • Vele tevreden klanten
  • Persoonlijke lichtoplossing
  • Landelijke montageservice
  • Snel uw verbruik verlagen

Over Dutch LED

Wat begon als internetwinkel, groeide snel uit tot een belangrijke leverancier van LED verlichting voor de industrie. Gedreven door passie en professionaliteit én met een duidelijke visie voor de toekomst: een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.

De beste oplossing

Met onze producten proberen we de beste oplossingen te leveren aan onze klanten. Dit betekent dat we uitsluitend de nieuwste producten in huis hebben. De techniek binnen de ledverlichting ontwikkelt zich snel, door onze flexibele voorraad zijn we in staat om in te spelen op de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Onze werkwijze

Stap 1. Lichtscan

Allereerst voeren we een lichtscan uit. Deze kunt u gratis aanvragen via de website en vormt een startpunt. Een van onze adviseurs komt bij u langs om te kijken naar uw huidige verlichting, het verbruik en de lichtsterkte. Dit geeft antwoord op de vraag hoeveel licht er is op bepaalde plekken in uw bedrijf en of daarmee veilig en optimaal gewerkt kan worden.
Daarnaast meten we de kwaliteit van het licht. Zo zorgt  licht met een kleurentemperatuur van 5000K voor een actievere werkplek in bijvoorbeeld de werkplaats.

Stap 2. Lichtsimulatie

Aan de hand van de lichtscan stellen we een adviesrapport op. Hoe kan het huidige lichtplan verbeterd worden? In dit adviesrapport wordt opgenomen hoeveel en wat voor verlichting er momenteel in uw bedrijf hangt, wat de kwaliteit hiervan is en hoe dit met ledverlichting verbeterd kan worden. Onze gecertificeerde Dialux lichtontwerpers berekenen met een lichtsimulatie de lichtopbrengst van de nieuwe verlichting. Daarnaast wordt er berekend binnen hoeveel jaar de investering in nieuwe lampen terugverdiend is (de terugverdientijd).

Stap 3. Uitproberen


Heeft u het adviesrapport ontvangen, maar bent u er nog niet zeker van wat precies het effect zal zijn van nieuwe ledverlichting? U kunt altijd vrijblijvend een aantal lampen proberen. We sturen graag een aantal lampen op, zodat u deze zelf kunt testen in uw bedrijfspand. Het testen van de verlichting is volledig gratis. Als het tóch niet aan de verwachting voldoet, zit u verder nergens aan vast. Zo kunt u kijken of de verlichting past binnen uw bedrijf en welk effect het heeft. Soms is het goed om daadwerkelijk te ervaren wat het doet én om het verschil te zien met de huidige verlichting.

Stap 4. Installatie

Overtuigd? Onze gecertificeerde installateurs komen de lampen graag bij u installeren! Bij de berekening van de terugverdientijd zijn ook de kosten van de installatie meegenomen, dus u heeft direct helder wanneer u deze terugverdiend heeft. Lijkt er na een tijdje toch iets mis te zijn met de lampen? Op onze producten zit zo’n 5 tot 10 jaar garantie.

Wat anderen zeggen over ons